Strikkeopskrifter

Gratis, oversatte opskrifter

(med tilladelse fra designerne)

IMG_9780

Opskrifterne findes på min strikkeside strikkeglad.dk.

I de forskellige strikkegrupper på nettet, jeg er medlem af, fx på Facebook, er det tydeligt, at folk mangler danske oversættelser til de mest populære, udenlandske strikkeopskrifter. Selv om man kan klare sig på engelsk, er det noget andet at forstå den “kode”, der bruges inden for strikning, og det har afholdt mange fra at strikke de ting, de egentlig gerne ville gå i gang med.

Jeg har derfor skrevet til en række engelske, amerikanske og canadiske designere og bedt om grønt lys til at oversætte deres opskrifter. Alle de oversættelser, jeg oversætter, har jeg fået tilladelse til.

Min vigtigste kilde til udvælgelse har været Ravelry. Jeg vil anbefale alle strikkeinteresserede at melde sig ind i dette fantastiske forum: www.ravelry.com. Jeg har desuden taget en del opskrifter fra www.knitty.com.

Derudover har jeg valgt ting, jeg selv er begejstret for og i nogle tilfælde selv har strikket.

I strikkegrupper på Facebook bliver jeg også opfordret til at oversætte bestemte opskrifter. Hvis du mangler en oversættelse, kan du kontakte mig, og jeg vil se på det og skrive til designeren, hvis det er noget, jeg har lyst til at have på min hjemmeside.

IMG_2524