Bøger

Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med ord og sprog. Jeg holder meget af det, da det er kreativt og udfordrende og samtidig tilfredsstiller min sans for struktur og systematik.

Det hele begyndte med, at mit universitetsspeciale førte til en lærebog til engelskundervisningen i gymnasiet. Efter endnu en lærebog startede min ordbogskarriere, og i 20 år har jeg arbejdet med dansk-engelske og engelsk-danske ordbøger. Jeg har været vild med at boltre mig i de store mængder data og få dem til at gå op i en højere enhed.

Da ordbøgernes online-æra startede, faldt det sammen med, at jeg sammen med en veninde, Karin Dyhr, skrev dokumentarromanen Glaspigen. Det gav mig blod på tanden til at skrive skønlitteratur, og jeg har siden fået udgivet ungdomsromanen Lucinda fra Stjernerne (2007), som er første bind i en serie på tre om stjernebarnet Lucinda. Trilogien udkom samlet som Visdommens porte i oktober 2012. Senest har jeg skrevet to børnebøger, begge dyre-ABC’er: Andrikken Arnold fra Amager Strand for større børn og A er for aber for de små. De er udkommet i efteråret 2015 og er begge smukt illustreret af Freja Friborg (se mere under Forfatter).

Sideløbende med det har jeg stadig forlagsarbejde, nu mest som manuskriptredaktør, oversætter og korrekturlæser – alt sammen spændende arbejde, som jeg håber at kunne fortsætte med i mange år endnu.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en redaktør, oversætter, korrekturlæser eller skrivecoach.

Klik videre og læs om, hvad jeg har forfattet, redigeret og oversat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *