Om mig

Img_3859-3

Jeg er født i 1946. Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og dansk og har mange års erfaring bag mig som gymnasielærer. Jeg har skrevet lærebøger, ordbøger og bøger om sprogbrug, og jeg har været redaktør og oversætter i mange år. Det er stadig noget, der giver mig stor glæde at arbejde med.

I de senere år er jeg også begyndt at skrive skønlitteratur. Det startede med Glaspigen, som jeg skrev sammen med min livslange veninde Karin Dyhr. Senere er Visdommens PorteAndrikken Arnold fra Amager Strand og A er for aber kommet til. Læs mere om dem her.

Jeg har desuden i 25 år været alternativ behandler. I 1990 blev jeg færdig med en biomedicinsk uddannelse (biopati med en overbygning af psykoterapi og healing). Siden da har jeg haft min egen klinik, Merkur, i Husum, hvor jeg bor. Jeg har stadig klinikken, men har nu valgt at begrænse mig til de patienter, der allerede er i behandling hos mig.

I min fritid holder jeg meget af at strikke. Klik på linket foroven, hvis du vil se, hvad jeg laver. Mange af tingene er til salg, og jeg strikker gerne på bestilling. Klik på kontaktlinket, hvis du vil høre mere.

Og så bruger jeg så meget tid som muligt sammen med min største glæde, mine to børnebørn, Signe og Marie.

Klik videre foroven og se mere om, hvad jeg laver.